Mystique adalah gel berhormon untuk memikat lelaki. Ia yang pertama di dunia kerana disediakan dalam bentuk gel yang mudah diguna. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah Mystique Gel hari ni juga!

Jika anda guna Mystique Gel dan ingin merakam testimoni,
sila hubungi kami:

012-2791925 (Malaysia)
+6 012-2791925 (International)
Jika kami menggunakan testimoni audio anda di web, anda akan MENANGI 3 botol Mystique Gel secara PERCUMA! Anda juga boleh SMS jika mahu dan anda boleh email ke; isterisayang@gmail.com
100%
KEPUASAN
TERJAMIN
PULANGAN WANG
testimoni pengguna
Testimoni Real: Sharifah Safua - KL

"Saya dapati suami suka dengan saya, dia memuji bau saya, dia kata bau saya seksi, dia pernah tanya, minyak wangi apa saya pakai. Rasa best sangat, tetapi saya pelik dia sekarang suka peluk-peluk saya tidak kira waktu. Dia kata best sangat bila peluk dan bila bau saya melekat kat dia.

Saya juga pernah ke hotel dan masa kat lobby hotel ada seorang lelaki kejar saya, risau juga, saya ingat ada apa, rupanya dia nak tahu minyak wangi apa saya pakai, dia kata bau saya seksi dan mengancam abis, saya rasa dia ghairah kut, orangnya hensem, buat pengetahuan awak, saya ni dah kahwin, saya cakap padanya"
DAPATKAN DISKAUN
5 SET
(15 Bulan)
penghantaran PERCUMA
      
3 SET
(9Bulan)
penghantaran PERCUMA

1 SET
(3 Bulan)
penghantaran PERCUMA
RM128 RM69
$350 TUNAI
rekod testimoni &
menangi hadiah
RM350 RM190
RM550 RM300
*Saiz Sebenar
Made in Swiss
HORMON PEMIKAT LELAKI


Copyright 2003 - 2012 Mystique.
Kesan setiap individu adalah berbeza. Pengguna digalakkan mencuba sendiri produk dan menilainya dari pelbagai aspek. Pewangi hormon adalah bertujuan untuk memikat, menggoda dan meningkatkan aura positif. Gunakanlah selalu untuk aktiviti bisness, pergaulan seharian dan ketika sering bertemu orang ramai.


__
__
__